MENY

Konsultation

Under en konsultation går vi bland annat igenom detaljer gällande blommor, trender och priser. Ni berättar för oss vad ni har för drömmar och önskemål. Därefter får ni tips och idéer på vilka blommor som vi tycker kan passa era önskemål och vi ger er vägledning om vilka blommor som finns under den säsong bröllopet äger rum.

Vi vill att konsultationen ska bli så lönsam som möjligt för er och därför finns det lite tips och idéer man kan tänka på innan vi träffas:

Inspirationsbilder

Som blivande brud har du oftast många tankar och idéer om hur din perfekta brudbukett ska se ut. För att vi ska kunna uppfylla ditt önskemål på allra bästa sätt underlättar det för oss om vi har några bilder att utgå ifrån.

Den röda tråden

Vår, sommar, höst eller vinter bröllop? Beroende på årstid så har alla bröllop oftast ett tema. Vad har ni för färgtema och detaljer? Kommer du som brud bära vit eller cremévit klänning?
Passar en vild och spretig bukett bättre till mig eller är en rundbunden och kompakt bukett mer passande till min kroppsform och längd?

Budget

Vad kostar egentligen ett bröllop? Hur mycket får vi för den budgeten vi tänkt oss och vad är vår max budget? Ett bröllop behöver inte kosta en förmögenhet. Under konsultationen går vi igenom priser.

En konsultation hos oss tar ca. 45-60 minuter. Efter konsultationen är ni välkomna att ringa eller maila oss när som helst för frågor och funderingar. Behöver ni ändra eller lägga till något i beställningen så går det alldeles utmärkt fram till 2 veckor innan bröllopet äger rum.

Boka konsultation

 

STÄNG