Om oss

Varje brudbukett är ett hantverk. Den är bunden med kärlek och omtanke och med blommor speciellt beställda för just er dag.

Med vår stilrena och tidlösa design skapar vi unika bröllops koncept utformad med noga utvalda detaljer för att framhäva er stil och personlighet. Tillsammans med vackra blommor och detaljer kommer ert bröllop bli en upplevelse som ni och era gäster alltid kommer att minnas. Vi skapar våra blomsterarrangemang med kärlek och engagemang. Unikt, vackert och elegant.

 

Vi på Vackra bröllop

Anine & Masse

Det är vi som arbetar på Vackra bröllop

Vanliga frågor

Här är några av dem vanligaste frågorna vi får. Har du fler frågor är du välkommen att kontakta oss!

Har ni någon butik eller lokal där vi kan hämta våra blommor och arrangemang?

Önskar ni att själva hämta upp blommorna dagen innan eller på bröllopsdagen så är ni välkomna till oss på Sundbybergs blomsterhandel som ligger på Landsvägen 51 i Sundbyberg. Vi kommer överrens om tid för upphämtning.

Hur fungerar det med dekorering på plats?

Vi har en stor passion för att dekorera bröllop på plats. Vi dekorerar mest inom Storstockholm och önskas dekorering på plats utanför Storstockholm så sker det efter överenskommelse. Alla detaljer och önskemål gällande dekorering går vi igenom under konsultationen.

Om vi redan har bokat en bröllopskoordinator på annat håll men önskar att anlita er för blommor och design, går det bra isåfall?

Det går självklart jättebra. Vi samarbetar gärna tillsammans med andra bröllopskoordinatorer.

När bör vi senast lägga vår beställning hos er?

Vi rekommenderar att ni kontaktar oss ca 12 månader innan bröllopet. Önskar ni hjälp med hel koordinering ser vi gärna att ni kontaktar oss mellan 12–18 månader före bröllopet, eftersom det behövs längre planering för det. Vi tar också emot bokningar med kortare framförhållning, då behöver beställningen vara hos oss senast 2 månader innan bröllopet.

Vill du veta mer eller boka tid för en konsultation?

Har ni frågor eller funderingar och vill komma i kontakt med oss, kontakta oss så hjälper vi dig!

Kontakta oss

Senaste nytt på Instagram