Om Oss

För oss är varje brudbukett är ett hantverk. Den är bunden med kärlek och omtanke och med blommor speciellt beställda för just er dag.

Med vår stilrena och tidlösa design skapar vi unika bröllops koncept utformad med noga utvalda detaljer för att framhäva er stil och personlighet.

Det tillsammans ihop med vackra blommor och detaljer strävar vi alltid efter att skapa bröllop som ska bli en upplevelse som ni och era gäster alltid kommer att minnas.

Vår vision är att det vi skapar ska vara unikt, vackert och elegant. Vi skapar alltid våra buketter och blomsterarrangemang med kärlek och engagemang.

Vanliga frågor

Här är några av de vanligaste frågorna vi får. Har du fler frågor är du välkommen att kontakta oss!

Önskar ni att själva hämta upp blommorna dagen innan eller på bröllopsdagen så är ni välkomna till oss på Sundbybergs blomsterhandel som ligger på Landsvägen 51 i Sundbyberg. Vi kommer överrens om tid för upphämtning.

Vi har en stor passion för att dekorera bröllop på plats. Vi dekorerar mest inom Storstockholm och önskas dekorering på plats utanför Storstockholm så sker det efter överenskommelse. Alla detaljer och önskemål gällande dekorering går vi igenom under konsultationen.

Det går självklart jättebra. Vi samarbetar gärna tillsammans med andra bröllopskoordinatorer.

Vi rekommenderar att ni kontaktar oss ca 12 månader innan bröllopet. Önskar ni hjälp med hel koordinering ser vi gärna att ni kontaktar oss mellan 12–18 månader före bröllopet, eftersom det behövs längre planering för det. Vi tar också emot bokningar med kortare framförhållning, då behöver beställningen vara hos oss senast 2 månader innan bröllopet.

Vill du boka en tid för konsultation?

Vill du veta mer om våra olika tjänster eller hur du kan kombinera dem? Kontakta oss så skräddarsyr vi en lösning för dig!