Våra tjänster

Med noggrann planering vill vi vara med och skapa en skräddarsydd bröllopsdag för er. Tillsammans med er vill vi skapa unika minnen. Hos oss väljer ni själva hur mycket hjälp ni behöver. Läs mer om våra tjänster här nedan.

Blommor och design

Varje brudbukett är ett hantverk. Låt oss hjälpa er att skapa det visuella konceptet till ert bröllop. För att skapa en personlig design som ska komma att framhäva er stil och personlighet, pratar vi och kommer överrens om blommor och detaljer, färgkombinationer, arrangemang och den röda tråden för bröllopet. Allt för att göra ert bröllop eget och unikt.

Ljuvliga trädgårdsrosor, slingrande grönt och naturligt fall, allt för att skapa den mest romantiska och mjuka känslan. Vi skapar våra egna blomsterarrangemang. På så sätt kan vi tillsammans med det vi designat binda ihop allt detta till en helhet och följa den röda tråden. Med noga utvalda blommor av hög kvalitét, skapar vi vackra och personliga arrangemang med omsorg och kärlek.

Bröllopsplanering

Börja bröllopsplaneringen genom att boka in ett möte med oss där vi går igenom alla era önskemål, drömmar och idéer. Därefter påbörjar vi er personliga planering gällande färgtema, detaljer, blommor och design. För oss handlar det inte bara om att planera och skapa perfekta blommor till er bröllopsdag. Vår vision är att börja från början. Att ta reda på vad ni drömmer om, vad ni önskar och hur ni vill att er dag ska vara.

Koordination

Med vår tjänst koordination hjälper vi er med hela planeringsprocessen från början och fram till bröllopsdagen. Med vår erfarenhet och noggranna planering tar vi hand om alla delar och underlättar planeringen för er. Vi hjälper er att hitta den perfekta lokalen och vi tar hand om leverantörskontakter, bokningar, avtal och budget. Vi finns där som ett extra stöd och en hjälpande hand kring alla beslut som ska tas. Vi strävar efter att göra planeringsprocessen så lättsam och avslappnad som möjligt och ser till att allt flyter på felfritt under hela processen.

Event

Önskar ni hjälp med planering, design och upplägg av andra event så som till exempel företagsevent, babyshower, förlovningsfester och dop. Kontakta oss så bokar vi ett möte där vi går igenom alla detaljer.

Vill du veta mer eller boka en tid?

Vi ser fram emot att hjälpa er med allt kring ert bröllop eller event!
Vill du veta mer om dem olika tjänsterna vi erbjuder eller hur du kan kombinera dem, kontakta oss så skräddarsyr vi en lösning för dig!

Kontakta oss

Bilder från Instagram