Tjänster

Stilrent, bohemiskt, elegant eller klassiskt… Vilken stil är du?
Oavsett slottsbröllop, stadsbröllop eller ett romantiskt bohemiskt bröllop så hjälper vi dig.

Med en noggrann planering är vi med och skapar en skräddarsydd bröllopsdag för er. Hos oss väljer ni själva hur mycket hjälp ni behöver. Läs mer om våra tjänster här nedan.

Blommor och design

För oss är varje brudbukett ett hantverk. Låt oss hjälpa er att skapa det visuella konceptet till ert bröllop. Oavsett hur stor eller liten vision ni har, är vårt mål att alltid sträva efter att förverkliga den.Vi vill alltid skapa en personlig design som ska komma att framhäva er stil och personlighet genom blommorna.

Vi brinner extra för den romantiska stilen, ljuvliga trädgårdsrosor, slingrande grönt och naturligt fall, allt för att skapa den mest romantiska och mjuka känslan. Vi skapar alltid våra egna blomsterarrangemang. På så sätt kan vi tillsammans med det vi designat binda ihop allt detta till en helhet och följa den röda tråden. Med noga utvalda blommor av hög kvalitét, skapar vi vackra och personliga blomsterarrangemang med omsorg och kärlek.

Bröllopsplanering

Börja bröllopsplaneringen genom att boka in ett möte med oss där vi går igenom alla era önskemål, drömmar och idéer. Därefter påbörjar vi er personliga planering gällande färgtema, detaljer, blommor och design. För oss handlar det inte bara om att planera och skapa perfekta blommor till er bröllopsdag. Vår vision är att börja från början. Att ta reda på vad ni drömmer om, vad ni önskar och hur ni vill att er dag ska vara.

Koordination

Med vår tjänst koordination hjälper vi er med hela planeringsprocessen från början och fram till bröllopsdagen. Med vår erfarenhet och noggranna planering tar vi hand om alla delar och underlättar planeringen för er. Vi hjälper er att hitta den perfekta lokalen och vi tar hand om leverantörskontakter, bokningar, avtal och budget. Vi finns där som ett extra stöd och en hjälpande hand kring alla beslut som ska tas. Vi strävar efter att göra planeringsprocessen så lättsam och avslappnad som möjligt och ser till att allt flyter på felfritt under hela processen.

 

Vill du veta mer eller boka en tid för konsultation?

Vill du veta mer om dem olika tjänsterna vi erbjuder eller hur du kan kombinera dem, kontakta oss så skräddarsyr vi en lösning för dig!

Kontakta oss

Senaste nytt på Instagram