Louise & Jesper

”För mig var det viktigt att få hjälp av en florist som är förstående, omtänksam och duktig på sitt jobb.

När jag kom till Anine var jag så trött på all bröllopsplanering och hade verkligen ingen aning om vad jag ville ha för blommor i min brudbukett. Jag hade skjutit upp att beställa/planera min brudbukett i flera månader för jag hade lite små ångest för att ta tag i det.

Men när jag träffade Anine för ett första introduktionsmöte öppnade hon upp en helt ny värld för mig.

Vilken kunskap hon besatt på! Anine frågade hur jag ville ha det och vilka färger som vi skulle ha på bröllopet.

Vi hade kontakt veckorna innan bröllopet och dubbelkollade val osv. Men dessvärre stötte vi på problem när en av de blommor som jag blev helt förälskad i och som jag ville ha i min brudbukett inte gick att få tag i. Det var veckan innan mitt bröllop och jag blev så ledsen. Men jag litade på att Anine skulle göra ett bra jobb ändå.

Men så fantastisk som denna tjej är så lyckades hon få tag i den blomman. Bara dagar innan bröllopet. Jag blev så lycklig.

Dagen innan bröllopet gick jag till blomsterbutiken och fick se min brudbukett. Då brast det för mig. Hon hade fångade precis mig i hela buketten. Den var så fantastisk. Allt jag kunnat drömma om. Jag önskar att alla stressade bröllopsplanerande kvinnor/ män skulle få uppleva detta. Att något som man har ångest för och skjutit upp alldeles för länge blir helt fantastiskt. Detta kommer jag aldrig glömma.

Ett stort tack Anine!”
– Louise