MENY

Cookies och integritetspolicy

 

Så fungerar cookies på Vackra Bröllop

Vad är cookies och hur används dem?

En cookie är en textfil som lagras på din dator av din webbläsare. Vackra Bröllop använder cookies för att lagra information om användarfunktioner som t.ex. att analysera trafik och statistik.
Om du inte vill att vi lagrar cookies på din dator har du möjligheten att blockera användandet av cookies genom att ändra en inställning i din webbläsare. Om du väljer att inaktivera cookies kan dock delar av hemsidan sluta att fungera.

Varför används cookies?

För att analysera trafik och statistik från hemsidan.
Förbättra innehållet och öka Vackra Bröllops funktionalitet och användarvänlighet.

Integritetspolicy

All behandling av personuppgifter från Vackra Bröllop sker i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR).
Vackra Bröllop samlar in och sparar de personuppgifter som du själv har uppgett i kontaktformuläret eller annan information som du lämnar till oss via mail etc.

Genom att själv frivilligt registrera dina personuppgifter (namn, telefonnummer, email) i kontaktformuläret på Vackra Bröllop samtycker du enligt GDPR till lagring av dessa.

När du besöker Vackra Bröllops hemsida kan du bli länkad till andra webbplatser där personuppgifterna som samlas in ligger utanför vår kontroll. Den andra webbplatsens policy gäller för de personuppgifter som erhållits från dig på den webbplatsen.
Med förbehåll för de begränsningar som följer av dataskyddslagstiftningen inom EES kan du kontakta oss om du vill tillämpa någon eller några av dina rättigheter kring personuppgiftshantering.
Alla bilder på Vackra Bröllop är publicerade med godkännande från fotograf och personer på bilderna.
Är du publicerad med namn och bild och vill ta bort bilderna? Kontakta oss så ordnar vi det.
info@vackrabrollop.se

STÄNG