MENY
Vi på Vackra Bröllop vill att ni ska få en oförglömlig dag!

Bara själva ordet bröllop ger ett glädjerus i kroppen! Ni ska gifta er och ni har en spännande tid framför er. 

Vi har glädjen att få hjälpa många brudpar med att skapa fantastiska blomsterarrangemang inför den stora dagen. Vi hoppas att få kunna hjälpa er också! Välkomna till Vackra Bröllop - din personliga florist och bröllopskoordinator i Stockholm.

Det är få dagar som är så speciella som självaste bröllopsdagen. En dag med mycket känslor och en dag som ni alltid kommer att minnas. Alla brudpar och bröllop är olika och därför skräddarsyr vi blommorna och bröllopet utifrån era drömmar och önskemål.

Vackra Bröllop är en professionell florist- och bröllopskoordinator som är baserad i Stockholm. Med vår erfarenhet och kunskap inom bröllopsbinderi garanterar vi er professionell service och kvalité av vårt arbete.

Alla är vi olika och varje brudpar är unika. Varje par har sin egen personliga stil och sysselsättning. Ni delar också gemensamma minnen men störst av allt, er kärlek till varandra. Ni drömmer om hur er perfekta bröllopsdag ser ut där ni tillsammans med släkt och vänner ska föreviga den här dagen när ni är som lyckligast. För oss handlar det inte bara om att skapa perfekta blommor till er bröllopsdag. Vår vision är att börja från början. Att ta reda på vad ni drömmer om, vad ni önskar och hur ni vill att er dag ska vara och utifrån det skapa det som reflekterar er tillsammans.

J & J
Johanna & Joshua

” Jag kunde inte ha blivit mer nöjd med min brudbukett, den var så otroligt vacker! Jag har torkat den och ska spara den i resten av mitt liv. Alla blommorna i lokalen var helt underbara!”

01
03
S & P
Sara & Per

” Tack så mycket för underbar bukett! En riktig dröm."

02
03
A & J
Anna & Jonas

”Tack Anine för de otroligt fina blommorna till vårt bröllop. Min bukett var helt fantastisk och alla de andra blomsterarrangemangen var bara så fina! Jättebra jobbat och tack för att du var med och gjorde vår dag så fin. ”

03
03
Kunskap, kreativitet, kvalitet... och kärlek såklart!
STÄNG