MENY

Blommor & Arrangemang

Det finns ingenting som säger hur en brudbukett måste se ut. Det handlar om personlig smak och tycke och för oss är det viktigt att buketten symboliserar dig och det du önskar. Genom blommorna vill vi kunna berätta er historia. Många väljer brudblommor utefter vad som är populärt och trendigt. En del av våra brudpar tycker det är viktigt att istället föra vidare en gammal tradition. För många är det viktigt att bära en blomma som brudens mormor hade i sin bukett när hon gifte sig för länge sedan. Många väljer att lägga till en myrtenkvist som är en väldigt gammal tradition. Fint med sådana traditioner tycker vi.

Så som inom många andra yrken följer även vi de senaste trenderna inom bröllopsbinderi. Vi älskar den senaste trenden som är den trädgårdsinspirerade, luftiga och romantiska stilen. En sådan stil ger en härlig känsla av frihet och det ska se ut som om du plockat blommorna direkt från naturen.

Vi skapar alla typer av blommor till bröllop. Utöver det klassiska så som brudbukett, tärnbukett, corsage och hårblommor skapar vi också alla typer av arrangemang och dekorationer till vigselplats, festlokal, brudbåge, honnörsbord och gästbord.

När det gäller våra blommor så är kvalitén A och O för oss. För oss är det väldigt viktigt att kvalitén är det allra bästa. Vi specialbeställer därför alla våra blommor.

STÄNG