Nicole & Martin

Alla hennes blomsterarrangemang hade ett harmoniskt och ett i ögonfallande ljuvligt uttryckssätt. En konstnär, poet och en riktigt duktig hantverkare!

”Jag fick tips av en vännina att ta kontakt med Anine.

När jag träffade Anine för ett första introduktionsmöte öppnade hon upp en helt ny värld för mig.Vilken kunskap hon besatt på! Anine är extremt lyhörd vilket resulterar i att hon fick fram det jag verkligen önskade mig. Hon är bra på att med ord visualisera hur brudbuketten kan komma att se ut. Hon ställer konkreta frågor och utgår från helhet i val av klänning och arrangemang.  Det jag tyckte var mest imponerande med Anine var hennes förmåga att se färger och mönster.  Alla hennes blomsterarrangemang hade ett harmoniskt och ett i ögonfallande ljuvligt uttryckssätt. En konstnär, poet och en riktigt duktig hantverkare!

Ett av dem starkare minnena var när det bara var några minuter kvar innan jag skulle stå där framför en präst, familj och vänner och äntligen få lova att för evigt dela livet med den vackraste människan på jorden. – Jag glömmer aldrig det ögonblicket i all nervositet då jag fick plocka upp brudbuketten. Känna dess tyngd och glädjas över alla dessa färgsprakande skönheter till blommor som gav mig ett rogivande lugn.  Så vacker den var och så bra den klädde mig! Jag kunde inte slita blicken ifrån den.  Tack Anine för att just DU gjorde min brudbukett och skänkte mig ett minne för livet!”
– Nicole

Samarbetspartners